Om oss

Vi setter alltid folk først

Halogen har over 20 års erfaring med å gjøre folks hverdag bedre. Det gjør vi ved å designe løsninger som kombinerer menneskers behov med avansert teknologi og systemforståelse. Vår ambisjon er å ha en positiv innflytelse på miljø, samfunn og sikkerhet.

Hva tilbyr vi?

Vi har ekspertise innen tjeneste-, UX/UI-, grafisk-, innhold-, system-, sikkerhetskritisk, og industridesign. Med oss har vi også ingeniører, retorikere, politikere, utviklere, forfattere, journalister og psykologer.

Hver og en av oss i Halogen har en unik bakgrunn og kompetanse som bidrar til å bygge opp om vår brede ekspertise. Dette gjør at vi kan tilby deg skreddersydde, kompetente team som kan løse din unike utfordring. 

Mannlig ansatt skriver med tusj på tavle i møteromBilde av 3 ansatte som snakkerBilde av 3 ansatte som snakker

Prosessen

Vi er en gjeng nysgjerrige, inkluderende og engasjerte designere som trives med å ta på oss krevende prosjekter. For å lykkes er det viktig at vi får jobbe tett sammen med deg som kunde. 

Vi starter alltid med å sikre oss en grundig forståelse av utfordringen du står overfor. Dette gjør vi ved å bruke veldokumenterte designmetoder som brukerreise-kartlegging, dybdeintervjuer, analyse og systemkartlegging. 

Når vi har en tilstrekkelig forståelse av kjernen og omfanget av problemet kan vi starte å se på mulige løsninger. Vi prototyper, designer, skriver, brukertester og itererer.

Med en grundig prosess i bunn, kan vi med selvtillit ta produktet, prosessen eller løsningen ut i verden. 

Åpenhetsloven finnes her.

Lyst til å jobbe med oss? Ta en prat med Jens!